esse_logo_payoff_2016_new.jpg
Screen Images3.jpg

Tämä luonnonmukainen sarja on lähtöisin Etelä-Afrikasta ja sen perusraaka-aineita ovat muun muassa baobab, kalahari lemon, kigelia ja marula. Villikasveja käytetään maksimoimaan tuotteiden teho. 

Essellä on kolme sarjaa: Plus on tarkoitettu ikääntyvälle iholle häivyttämään juonteita, Sensitive on herkälle iholle ja Organic, joka on täysin luomu.

 

Sarja on myös täysin vegaani ja Esse onkin vegaaniyhteisön (www.vegansociety.com) hyväksymä.

"Emme näe tarvetta eläinperäisille raaka-aineille tai kemikaaleille laadukkaissa ihonhoitotuotteissa. Parhaat tuloksia tuovat aktiiviaineet ovat aina olleet, ja ovat edelleen, kasvi- tai mikrobiperäisiä."

Esse:n tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla, vaan vapaaehtoisilla ihmisillä.

Sarjan perustaja Trevor tutki intohimoisesti afrikkalaisten kasvien kemiaa.

Trevor keskittyi tutkimustyössään afrikkalaisten kasvien aktiiviaineiden uuttamiseen farmaseuttiseen käyttöön. Ymmärrettyään näiden kasvien ihonhoidollisen potentiaalin, Trevor perusti Esse:n.

Kestävä kehitys ja afrikkalaisen luonnon monimuotoisuuden suojelu on Trevorilla elämäntapana.

http://www.esseskincare.com/fi-fi/

Thalgo Cosmetics Oy:n laboratorio Ranskassa on meren raaka-aineiden kokemuksensa ja tietämyksensä ansiosta

asettunut kansainvälisen spa terapian eturintamaan. Thalgo on maailmanlaajuisesti tunnettu merellinen sarja, jonka asema on vakiintunut. Merilevien sekä kasvien käyttöä kosmetiikan raaka-aineina on ryhdytty tutkimaan jo 60-luvulla. Farmaseutti Mr. Bouclet perusti Laboratories BLC:n vuonna 1964, voidakseen kehittää leväpohjaiset tuotteet lääketieteellisiin tarkoituksiin. Thalgo nimi rekistöröitiin vuonna 1968, jolloin lanseerattiin sarjan kaksi ensimmäistä ja tunnetuinta tuotetta, Plasmalg geeli sekä Mikronisoitu merileväjauhe.

 

Thalgo on luonut ainutlaatuisen kauneuden- ja ihonhoitofilosofian; merellisen kosmetiikan, korostaen sisäisen hyvinvoinnin, luonnollisen kauneuden ja aidon, yksilöllisen ihonhoidon merkitystä.


Thalgo on keskittynyt eri-ikäisten kasvojen hoitamiseen, omat ravinteet ja tehoaineet juuri sinun ihollesi tuovat näkyvät tulokset nopeasti ja tehokkaasti.

http://www.thalgo.fi

lily-lolo.png

Vuonna 2005 englantilainen Vikki Khan alkoi valmistaa omia mineraalimeikkisekoituksia kotonaan ja

nimesi sarjan sisartensa Lisan (Lily) ja Lorrainen (Lolo) lempinimien mukaan.

Syntyi kulttimaineeseen noussut mineraalimeikkisarja, josta on rakentunut vuosien varrella kansainvälisesti rakastettu kauneusbrändi.

Lily Lolo tarjoaa asiantuntevasti formuloituja koostumuksia yhdistettynä korkeaan laatuun ja erittäin kattaviin sävyvalikoimiin. Tuotteissa ei käytetä koskaan parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita, vaan käytössä on ainoastaan luonnollisia raaka-aineita, jotka sopivat myös useimmille herkkäihoisille ja allergisille.

Lily Lolon tuotteet valmistetaan käyttämällä vain sellaisia ainesosia, jotka ovat osoittautuneet ravitseviksi ja ihoa suojaaviksi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että et koskaan löydä Lily Lolon mineraalimeikeistä haitallisia kemikaaleja kuten parabeeneja ja ftalaatteja, synteettisiä hajusteita, väriaineita tai mitään sellaista mikä ei ole hyväksi sinulle ja ihollesi.

Raaka-ainelistat on pyritty pitämään mahdollisimman yksinkertaisina ja hoitavina.
Olipa ihosi kuiva, öljyinen tai mitä tahansa siltä väliltä, Lily Lolon mineraalimeikit antavat kevyen, virheettömän ja viimeistellyn pinnan, ihoa tukkimatta tai sitä ärsyttämättä

Kaunis meikki on kaikkien oikeus, luonnonmukainen meikki ihon etuoikeus.  Tutustu Zuiin luomukosmetiikkasarjan  ajattomaan ja laajaan värivalikoimaan ja edistä ihosi hyvinvointia luonnollisesti ja luontoa säästäen.

 

Kaikki Zuiin tuotteet valmistetaan luomusertifioiduista kukista, hoitavista öljyistä, vitamiineista ja mineraaleista, joten ne myös hoitavat ja suojaavat ihoa. Vähintään 95% Zuii -tuotteiden valmistuksessa käytetyistä aineista on sertifioidusti luomua.

Hurraw! syntyi yksinkertaisesta tavoitteesta: luoda täydellinen huulivoide.

 

Hurraw! ­huulivoiteet ovat täysin luonnollisia, vegaanisia, valmistettu korkealuokkaisista kypsentämättömistä luonnonmukaisesti viljellyistä ja Reilun Kaupan kriteerit täyttävistä raaka-aineista.

 

Villinä kasvaneista raaka­aineista, tehty käsin pienissä erissä, gluteenittomia, säilöntäaineettomia, kylmäpuristetuista luomuöljyistä valmistettuja, ja kaikki värit ja maut ovat täysin luonnollisia.

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi.

 

Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan vaatteista ihoon tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko.

Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Se ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita. Se on niin luonnollista ja puhdasta, että voit vaikka syödä sitä. Sokeritahnamme on tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta.