top of page
Esse Logo 2020.jpg
2021_Microbes-Eye-contour-cream.jpg
REWILD PICS LANDSCAPE HIGH RES-17 (1).jpg
•-Clarifying-Range-White-Microbes-Etch.png

Tämä luonnonmukainen sarja on lähtöisin Etelä-Afrikasta ja sen perusraaka-aineita ovat muun muassa baobab, kalahari lemon, kigelia ja marula. Villikasveja käytetään maksimoimaan tuotteiden teho. 

 

Sarja on myös täysin vegaani ja Esse onkin vegaaniyhteisön (www.vegansociety.com) hyväksymä.

"Emme näe tarvetta eläinperäisille raaka-aineille tai kemikaaleille laadukkaissa ihonhoitotuotteissa. Parhaat tuloksia tuovat aktiiviaineet ovat aina olleet, ja ovat edelleen, kasvi- tai mikrobiperäisiä."

Esse:n tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla, vaan vapaaehtoisilla ihmisillä.

Sarjan perustaja Trevor tutki intohimoisesti afrikkalaisten kasvien kemiaa.

Trevor keskittyi tutkimustyössään afrikkalaisten kasvien aktiiviaineiden uuttamiseen farmaseuttiseen käyttöön. Ymmärrettyään näiden kasvien ihonhoidollisen potentiaalin, Trevor perusti Esse:n.

Kestävä kehitys ja afrikkalaisen luonnon monimuotoisuuden suojelu on Trevorilla elämäntapana.

https://esseskincare.fi/

Unna Nordic - Uutta 2020.jpg
Unna Nordic - logo.png
Unna Nordic 2021 - Cream group.jpg

Avaa aistisi ja päästä metsä lähellesi.

Tämän Suomalaisen hoitolasarjan pääraaka-aineet ovat peräisin puhtaasta suomalaisesta luonnosta.

Pääset kokemaan aisteja hellivän metsähetken Unna -kasvohoitojen parissa. 

Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä.

Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa.

Unna Nordicin tuotteet valmistetaan merkin omalla tehtaalla Helsingissä. Yhdessä kosmetologien kanssa kehitettyä sarjaa löytyy vain valikoiduista toimipisteistä.

https://unnanordic.fi/

images.jpg
Metsäkylpy tarjoaa ihon kautta päivittäisen harjoituksen immuunisysteemille.
images (1).jpg

Moi Forest sai alkunsa ikiaikaisesta metsästä, joka pitää huolta lajien monimuotoisuudesta ja maapallon elinkelpoisuudesta. Metsä tarjoaa suojaa ja antimiaan, kuten puita, marjoja ja sieniä mutta ennen kaikkea metsä on elinvoimaisen ekosysteemin ydin. Tarvittiin pieni joukko metsän voimasta kiinnostuneita suomalaisia tutkijoita ja muutaman luonnonkosmetiikan sekä hyvinvoinnin parissa uransa tehnyttä naista - ja siitä idea alkoi jalostua. Ehkä on todella mahdollista luoda kosmetiikkatuote, joka toimii koko elimistön parhaaksi!

Kun yhdistämme luomulaatuiset raaka-aineet, kuten omega-rasvahappoja sisältävät kasviöljyt taianomaiseen metsäpölyyn, saavutamme ylivoimaisia ihonhoidollisia hyötyjä erityisesti herkän ihon tueksi. Kaikkien tuotteidemme lähtökohtana on luoda synerginen kokonaisuus, joka vahvistaa ihoa ja häiritsee luontoa mahdollisimman vähän. 

https://www.moiforest.com/

finpuro logo2.png

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvanpoisto menetelmä.

Karvojen lisäksi sokeri poistaa myös kuollutta ihosolukkoa jättäen ihosta silkkisen pehmeän.

FinPuro Oy valmistaa luonnonmukaista sokerointimassaa karvojenpoistoon.

FinPuron innovatiivinen, rohkea ja hoitava,

100% suomalainen sokerointimassa!

Sokerituotteet koostuvat sokerijuurikkaan sokerista ja puolukasta.

Finpuro Facebook sivusto

Ihanaluonto on suomalainen pieni perheyritys Seinäjoelta, joka valmistaa tuotteita luonnollisista, puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista pienissä erissä. Ihanaluonto-tuotteet vaikuttavat luonnollisesti ihosi hyvinvointiin. 

Kaikki tuotteet ovat 100% kotimaista käsintehtyä ja vegaanista luomukosmetiikkaa. 100% orgaanisia kasviöljyjä ja luomu raaka-aineita. Tuotteiden ihanat tuoksut syntyvät aidoista eteerisistä luomu öljyistä.

https://www.ihanaluonto.fi/

IHANA LUONTO LOGO.webp
lily-lolo.png

Vuonna 2005 englantilainen Vikki Khan alkoi valmistaa omia mineraalimeikkisekoituksia kotonaan ja

nimesi sarjan sisartensa Lisan (Lily) ja Lorrainen (Lolo) lempinimien mukaan.

Syntyi kulttimaineeseen noussut mineraalimeikkisarja, josta on rakentunut vuosien varrella kansainvälisesti rakastettu kauneusbrändi.

Lily Lolo tarjoaa asiantuntevasti formuloituja koostumuksia yhdistettynä korkeaan laatuun ja erittäin kattaviin sävyvalikoimiin. Tuotteissa ei käytetä koskaan parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita, vaan käytössä on ainoastaan luonnollisia raaka-aineita, jotka sopivat myös useimmille herkkäihoisille ja allergisille.

Lily Lolon tuotteet valmistetaan käyttämällä vain sellaisia ainesosia, jotka ovat osoittautuneet ravitseviksi ja ihoa suojaaviksi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että et koskaan löydä Lily Lolon mineraalimeikeistä haitallisia kemikaaleja kuten parabeeneja ja ftalaatteja, synteettisiä hajusteita, väriaineita tai mitään sellaista mikä ei ole hyväksi sinulle ja ihollesi.

Raaka-ainelistat on pyritty pitämään mahdollisimman yksinkertaisina ja hoitavina.
Olipa ihosi kuiva, öljyinen tai mitä tahansa siltä väliltä, Lily Lolon mineraalimeikit antavat kevyen, virheettömän ja viimeistellyn pinnan, ihoa tukkimatta tai sitä ärsyttämättä

bottom of page